Gasbarbecue
Alle basics en de beste recepten
Gebonden NL 2025 1e druk 9789048322480Samenvatting
Of het nu sappige steaks, krokante spareribs, knapperige kippenvleugels of heerlijke vegetarische gerechten zijn, met een gasbarbecue slaagt je BBQ-avondje altijd! Dankzij de eenvoudige bediening en optimale temperatuurregeling lukken op een gasbarbecue ook gerechten die op een houtskoolbarbecue alleen voor echte grillmasters zijn weggelegd.
Verheug je op ruim 80 overheerlijke vlees- en visgerechten, hamburgers, vegetarische specialiteiten, bijgerechten en gekruide dipsauzen en marinades.
In de uitgebreide inleiding vind je alles over grillmethodes en barbecuemodellen, temperaturen en gaartijden, veiligheid en handige toebehoren. Zo wordt het volgende barbecue-avondje beslist een onvergetelijke belevenis!
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan