, , , e.a.

Study Guide to accompany Management by Menu, 4e

Study Guide

Paperback Engels 2007 4e druk 9780470140536
Verwachte levertijd ongeveer 9 werkdagen

Specificaties

ISBN13:9780470140536
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:4

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Inhoudsopgave

Preface.
<p>Chapter 1. A Look back at the Service Industry.</p>
<p>Chapter 2. Profile of the Modern Foodservice Industry.</p>
<p>Chapter 3. Planning a Menu.</p>
<p>Chapter 4. Considerations and Limits in Menu Planning.</p>
<p>Chapter 5. Cost Controls in Menu Planning.</p>
<p>Chapter 6. Menu Pricing.</p>
<p>Chapter 7. Menu Mechanics.</p>
<p>Chapter 8. Menu Analysis.</p>
<p>Chapter 9. The Beverage Menu.</p>
<p>Chapter 10. Producing the Menu.</p>
<p>Chapter 11. Service and the Menu.</p>
<p>Chapter 12. The Menu and the Financial Plan.</p>
<p>Chapter 13. Ethical Leadership in Restaurant Management.</p>
<p>Answer Key to Questions for Review.</p>

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Study Guide to accompany Management by Menu, 4e